TOFF GOES

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 76 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toff Goes. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 10:06 Al 3 keer op rij gevraagd of het zonder komkommer kan, mocht die niet kunnen mogen ze bellen zodat ik dat weet in verband met allergie. Elke keer toch gewoon komkommer in de sushi en geen gehoor. Ben het nu wel beetje beu.
14 jul 2024 om 22:15 Nooit klachten gehad tot vandaag. Bestelling om 17.15 geplaatst voor 18.30 te leveren. Om 19.20 pas geleverd en de warme gerechtjes waren koud. Telefonisch niet bereikbaar na meerdere pogingen. Jammer!
14 jul 2024 om 20:38 Koude en slappe mini loempia's, deel vd bestelling niet geleverd. Na heel vaak bellen (telefonisch echt heel slecht bereikbaar) is dit nog nabezorgd. Ebi in de dragon roll was slap.
14 jul 2024 om 18:06 Heel lekker gegeten! Bezorgd op het gekozen moment :)
13 jul 2024 om 20:12 Zoals altijd heerlijk gegeten.
7 jul 2024 om 20:48 Pokebowl was top. Sushi ook altijd prima.
24 jun 2024 om 12:48 Na anderhalf uur wachten en de vele malen bellen( wat niet opgenomen werd) hadden we de hoop opgegeven dat het eten nog zou komen. Tot onze verbazing zagen we dat de bestelling voor de deur stonder is niet eens de moeite genomen om aan te bellen
2 jun 2024 om 20:54 De bestelling kwam een uur later dan aangekondigd. Helaas is dat niet de eerste keer. Het eten is altijd lekker
2 jun 2024 om 11:42 De kwaliteit wordt met de keer minder. Rollen die uit elkaar vallen, rollen die zo dicht op elkaar zijn gepropt dat je ze niet meer fatsoenlijk uit de doos kunt krijgen. Heel jammer, vroeger was het veel beter. Deze keer ook geen wasabi meer gehad.
1 jun 2024 om 20:11 Top!
30 mei 2024 om 20:06 Gewoon dik in orde!
29 mei 2024 om 19:29 Top